Portret | 1,5 uur | €99

Wil jij ook die perfecte foto’s van jezelf, die precies laten zien wie jij bent? In een fijne omgeving creëren we een herinnering voor altijd, op een plek of wijze die je aanspreekt en waar jij jezelf fijn voelt. Door het moment op beeld te bevriezen, zal je de herinnering nooit verliezen. Prachtig voor aan de muur, social media of een fotoboek met jouw dierbaren.

Jij ontvangt 10-15 professioneel nabewerkte foto’s in een met wachtwoord beveiligde omgeving.

Familie | 2 uur | €275

De belangrijkste mensen uit je leven, de constante factor in een hectische wereld, je familie. Ben jij op zoek naar die familie foto, die eruit springt van spontaniteit? Dat ene portret, wat bij zowel opa en oma, als kleinkind een glimlach op de gezichten tovert? Super goed, want dat is precies wat ik voor jullie wil doen! Een fantastisch cadeau of gewoon een heerlijk dagje uit als familie, gefotografeerd als familie! 

Je ontvangt 15-20 professioneel nagewerkte foto's in een wachtwoord beveiligde omgeving.

Liefde | 1,5 uur | €150

De liefde is het warmste gevoel wat je kan hebben. Je wilt spontane foto's waar de liefde en vooral de humor tussen jullie zichtbaar is. Wil jij daarom de liefde tussen jou en je geliefde op beeld hebben? Dan is dit iets voor jullie! Laat jullie connectie met elkaar in beeld brengen op een locatie die voor jullie belangrijk is. Deze foto's zijn prachtig voor aan de muur of zelfs op de save the date kaart!

Jullie ontvangen 10-15 professioneel nagewerkte foto's in een wachtwoord beveiligde omgeving.

Bruiloft | 6 uur | €700

Het is jullie dag. De dag waarop jullie liefde voor elkaar wordt bekroond met het ja-woord. Met 6 uur fotograferen wordt jullie dag al voor een groot deel vastgelegd. Het klaarmaken, de ceremonie, de emoties tot aan de spontane acties. 

De volgende dag krijgen jullie al een kleine preview zodat je de dag kan herbeleven met vrienden en familie. In de drie weken die volgen krijgen jullie minimaal 200 foto's in hoogste digitale kwaliteit in een met wachtwoord beveiligde omgeving, met daarbij een prachtig fotoalbum (20x20).

Bruiloft | 8 uur | €900

Het is jullie dag. De dag waarop jullie liefde voor elkaar wordt bekroond met het ja-woord. Met 8 uur fotograferen wordt jullie dag al voor een groot deel vastgelegd. Het klaarmaken van de bruid en de bruidegom, de ceremonie, de locatie, de emoties tot aan spontane acties. 

De volgende dag krijgen jullie al een kleine preview zodat je de dag kan herbeleven met vrienden en familie. In de drie weken die volgen krijgen jullie minimaal 300 foto's in hoogste digitale kwaliteit in een met wachtwoord beveiligde omgeving, met daarbij een prachtig fotoalbum (20x20).

Bruiloft | 10 uur en langer | vanaf €1100

Het is jullie dag. De dag waarop jullie liefde voor elkaar wordt bekroond met het ja-woord. De dag wordt van a-z vastgelegd. Jullie willen niks missen in de foto's als jullie later de bruiloft willen herbeleven. Vraag gerust voor een offerte op maat, zodat jullie precies weten wat je kan verwachten.

De volgende dag krijgen jullie al een kleine preview zodat je de dag kan herbeleven met vrienden en familie. In de drie weken die volgen krijgen jullie minimaal 300 foto's in hoogste digitale kwaliteit in een met wachtwoord beveiligde omgeving, met daarbij een prachtig fotoalbum (20x20).

Documentaire bruiloft | half jaar tot jaar | Prijs op aanvraag

De liefde wil je voor altijd blijven herinneren. De verloving, het uitzoeken van de trouwkleding tot aan de daadwerkelijke dag. Je wilt jullie verhaal en avontuur hebben vastgelegd. 

Met het kiezen van de documentaire bruiloft, volg ik jullie bij het avontuur richting de bruiloft en de grote dag zelf. Jullie geven zelf invulling aan waar ik bij mag zijn. Dit kan bijvoorbeeld al zijn bij het aanzoek. Gedurende een half jaar of jaar volg ik jullie bij het avontuur, zoals het uitzoeken van een bruidsjurk of trouwpak of bij het uitzoeken van de bruidstaart. Op deze manier wordt jullie verhaal op een documentaire manier vastgelegd voor later, zodat jullie je op elk moment weer helemaal terug kan wanen in het hele avontuur van de liefde.

Laat het echte verhaal van jullie bruiloft voor zich spreken.

Mochten jullie meer informatie over deze optie hebben, schroom niet en neem contact met mij op!

Documentaire reportage | vanaf €450

Heb je een gebeurtenis of moment uit je leven die je vast wilt leggen? Stuur mij dan een berichtje, dan gaan we kijken hoe we het gaan vormgeven!

© 2020 door Anna den Broeder | All rights reserved | Alle rechten voorbehouden

Algemene voorwaarden | Privacy beleid