Klein gevoel - wanneer woorden het niet kunnen omschrijven.

Oke, ik durf dit aan.


Na ontzettend lang nadenken en twijfelen [heel typisch voor mij natuurlijk] wil ik wat met jullie delen. Een uiterst persoonlijke zelfportret serie die ik voor de opleiding heb gemaakt, maar achteraf heel trots op ben.


Deze serie gaat over een klein gevoel, maar met grote impact. Onbegrip. Onbegrip naar mijzelf maar ook naar onbegrip om mij heen. Als je je onbegrepen voelt, dan wil je dat het liefst weg stoppen en er geen punt van maken. Maar juist het wegstoppen en er een klein gevoel van maken, zorgt voor een gevoel van onbegrip wat je niet meer uit kan leggen.


Wellicht is dat wat er bij mij het geval. Ik kan het dan ook niet allemaal meer omschrijven. Wat is je verhaal vroeg een mede-student aan mij bij het zien van deze beelden. Ik kon daar niet een direct antwoord op geven, maar wel dat het er is.


Deze voor mij vage gevoelens heb ik verwerkt in de serie 'Klein gevoel'. Misschien zeggen de foto's meer dan dat ik bewust voel of weet en juist daarom vind ik het zo ontzettend spannend en eng om dit te tonen. Toch wil ik het graag delen omdat de onbegrip anders juist in mijn lichaam blijft en er anders niet uitkomt.


Dus. Met mijn hart in mijn keel, maar vol trots laat ik deze serie zien. Want trots ben ik op dat ik dit toch maar gedaan heb, ondanks dat ik hel mega-super eng vond om te doen. Want trots ben ik op mijzelf en mijn lichaam.94 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven